Logo

Konkurrencebetingelser

Profilen https://www.facebook.com/anglamark/ og konkurrencer via profilen er oprettet og drives af Coop Danmark A/S (herefter Coop Danmark), Roskildevej 65, 2620 Albertslund, CVR-nr. 24214087. Konkurrencer på Facebook profilen er ikke oprettet og drives ikke af Facebook Inc. 

Ved at deltage, giver du udtrykkeligt samtykke til, at Coop Danmark indsamler, behandler og opbevarer dine oplysninger til de formål og på de vilkår, som er beskrevet nedenfor. De oplysninger, der opgives, er udelukkende til brug for konkurrencerne, og vil ikke blive videregivet til 3. part. 

Du vil som deltager i konkurrencerne udelukkende få tilsendt meddelelser via Facebook, som omhandler konkurrencen. 

Hvem kan deltage? Det er kun brugere, der har en Facebook profil, der kan deltage i konkurrencerne. Oprettelsen af en Facebook profil er gratis, og brugere kan afmelde sig Facebook til enhver tid. Deltagere, der afmelder sig inden vinderen er blevet kontaktet, udgår af konkurrencen. Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes ligeledes fra konkurrencen. 

For at deltage i konkurrencerne skal du kommenterer på opslaget. 
Medarbejdere i Coop Danmark koncernen samt disses familiemedlemmer i deres husstande kan ikke deltage i konkurrencerne. 

Hvordan kan du deltage? Du deltager ved at kommentere på opslaget. Vinderne findes via simpel lodtrækning blandt alle, der har kommenteret, forudsat der ikke er manipuleret med konkurrencen. 

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 

Coop Danmark afholder de lovpligtige præmieafgifter, som konkurrencen udløser. Læs mere om disse afgifter her: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1978210 

Afgørelsen af, hvem der vinder præmien, er endelig og kan ikke ankes. Hører Änglamark ikke fra en udtrukken vinder i løbet af 7 dage fra besked er sendt, udtrækkes der en ny vinder, som træder i stedet for den oprindeligt udtrukne vinder.