Logo

Babypleje

Miljø- og allergivenlig babyplejeserie

Der kan være mange bekymringer forbundet med det at blive forældre, hvad enten det er første gang eller måske tredje gang. Derfor har vi hos Änglamark udviklet en babypleje serie, som er helt uden problematisk kemi, så du som forælder kan få en bekymring mindre.

Änglamarks babyplejeprodukter indeholder specielt udvalgte ingredienser for at minimere risikoen for, at dit barn udvikler allergi. Vores babyplejeprodukter er mærket med både Asthma Allergy Nordic og Svanemærket fra Miljømærkning Danmark, som en garanti for et godt miljøvalg og høj kvalitet.

Hos Änglamark undgår vi alt, som er mistænkt for at være hormonforstyrrende og der er derfor hverken farve eller parfume at finde i vores produkter.

Babypleje thumb.png
WEB_FRISE_04_700x409.png (1)

Änglamark babypleje

Med babypleje fra Änglamark er du med til at give dit barn en god start på livet. Børn har en sart hud som ofte kræver ekstra nænsom pleje. Derfor har vi hos Änglamark en mild og plejende babypleje serie, som giver dit barn en kærlig og sund behandling.

I vores sortiment finder du de perfekte babypleje produkter til at give dit barn et lækkert og plejende bad. Her finder du både babyolie, badeshampoo, balsam og shampoo.

Huden i bleområdet er især udsat og kræver ekstra pleje, da den er lukket inde det meste af dagen. Med den rigtige pleje kan du sagtens forebygge røde numser. Prøv vores Änglamark Dermacare hudplejeserie, som er en hel hudplejeserie, der hjælper med at forebygge, genopbygge og reparere huden. Cremerne kan bruges til både børn og voksne.

Prøv også vores kuldecreme, som er god babypleje til de kolde vintermåneder, hvor huden nemt kan tage skade af de kolde frostgrader. Kuldecremen er velegnet til tør og rødsprængt hud på eksempelvis kunderne. Kuldecremen efterlader huden silkeblød.

Prøv vores allergivenlige babypleje produkter og find dine personlige favoritter til dit barn. Så har du en bekymring mindre.