Logo

Bleer

Bleer i biobaseret plastemballage

Hos Änglamark er vi stolte over, at vores bleer bliver pakket i biobaseret plastemballage. Til forskel fra almindelig plastik, som er baseret på fossile ressourcer som olie, er biobaseret plast lavet af sukkerrør, der er et fornybart materiale, som er til stor fordel for miljøet.

Hos Änglamark går vi højt op i, at dit barn får en god start på livet. Derfor har vi udviklet de bedste bleer, der hverken går på kompromis med kvaliteten, miljøet eller dit barns sundhed og komfort. En ble er i kontakt med dit barns hud døgnet rundt i mange år, og derfor er det også vigtigt, at den ikke indeholder unødvendige og problematiske kemikalier.

Med Änglamarks bleer får du bleer helt uden overflødige kemikalier, da de er produceret på specielt udvalgte ingredienser, som alle er med til at minimere risikoen for, at dit barn udvikler allergi.

WEB_FRISE_03_NY_700x409.png (1)

Bleer med høj beskyttelse mod lækage

Udover at vores bleer kommer i biobaseret plastemballage, er vores bleer også Svanemærket, dermatologisk testet og mærket med Astma- og allergiforbundets Den Blå Krans. Vores bleer har derudover en blød overflade indvendigt, som gør, at dit barns sarte hud let kan ånde samtidig med at bleen forebygger eventuel irritation og svie. Har dit barn tendens til sart og irritabel hud, så prøv vores Dermacare hudplejeserie, som er uden problematisk kemi og hjælper med at forebygge og genopbygge dit barns sarte hud.

Vores Änglamark bleer giver en høj beskyttelse mod lækage, da væsken hurtigt ledes væk fra overfladen og suges ned i bleen. Det betyder, at dit barn sikkert kan tumle rundt og lege uden lækage. Vores bleers sugeevne giver en beskyttelse på helt op til 8 timer. Elastikkerne ved benene og lukketapen giver den perfekte pasform til et hvert barn, som bidrager til den gode bevægelighed. De effektive lækagebarrierer og pasform giver en sikker ble hele døgnet rundt – også om natten.

Vælg den rigtig ble til dit barn

Det kan være lidt at en jungle at finde ud af hvilken størrelse ble dit barn bruger. Det er vigtigt, at dit barn har den rigtige størrelse ble, for at bleen sidder behageligt.

Vores bleer er derfor inddelt i forskellige vægtklasser, så du nemmere kan finde den blestørrelse, dit barn skal bruge. Vores bleer er inddelt i følgende vægtklasser:

  • Newborn
  • 3-6 kg
  • 4-9 kg
  • 7-14 kg
  • 12-20 kg
  • +16 kg
  • Junior: 12-20 kg
  • XL-pants: 16-26 kg


På Änglamark.dk kan du læse mere om, hvordan du yderligere kan give dit barn en god nattesøvn med en Änglamark Svanemærket babydyne.