Logo

Økologisk madpakke

Gør god mad til hverdagskost

En sund, mættende og nærende madpakke er vigtig for at holde kroppen i gang hele dagen igennem. Hvis ikke kroppen får mad i længere tid, kan det nemlig mærkes på både energiniveauet og koncentrationen, som hurtigt kan dale. 
Da vi netop tilbringer mange timer uden for hjemmet, både store som små, er det derfor vigtigt at have en god og mættende madpakke med på farten, så du kan være fokuseret fra morgen til aften.

Som barn er frokostpausen et af de helt store højdepunkter på dagen. Når skoleklokken ringer ind til den store frokostpause, må madpakken nemlig tages frem, og det er her, hvor dit barn indtager ét af de vigtigste måltider på dagen. Det er derfor vigtigt, at du som forælder har sørget for at pakke en nærende madpakke, der kan bidrage positivt til dit barns energiniveau, så barnet kan være fokuseret gennem den lange skoledag.

Hos Änglamark har vi et stort udvalg af økologiske fødevarer, der giver mulighed for at lave både økologiske madpakker og aftensmad til hele familien. Vælg mellem over 800 økologiske fødevarer, der giver smag i munden i mere end én forstand. Alle vores fødevarer i Änglamark-serien er 100 % økologiske, og du kan derfor variere madpakken med forskellige produkter, der samtidig hjælper os alle sammen med et renere miljø.

Vælg økologisk og få én bekymring mindre

madpakken thumbnail.png

Alle vores økologiske madvarer er specielt udvalgt fra stabile leverandører, der bærer enten det røde, danske økologimærke, EU’s økologimærke eller begge to. Uanset hvilket mærke den pågældende fødevare har, er du garanteret, at både kvalitet og smag er i top. Du kan derfor med god samvittighed variere madpakken med både frugt, grønt og andet forfriskende, der bidrager positivt til kroppens energiniveau.

Det er altid en god idé at vælge grønt tilbehør til madpakken for at give variation til frokosten eller aftensmaden. Du kan bl.a. vælge vores økologiske blommetomater, som fungerer godt sammen med en ostemad eller andet godt i madpakken.

Når det bliver eftermiddagstid, er det altid rart med et frisk stykke frugt, som kan hjælpe med at holde blodsukkeret oppe. Vælg bl.a. vores saftige klementiner fra Sydspanien, som hjælper med at opretholde et højt energiniveau i en ellers travl hverdag.

Når du vælger økologiske fødevarer til madpakken, får du en bekymring mindre. Vælg din madpakke med omhu med Änglamarks økologiske udvalg af fødevarer.