Julevarer

Økologisk julekonfekt-værksted!

Nu kan du servere en økologisk variant for børn, forældre og bedsteforældre. Du kan nemlig få mørke, lyse og hvide chokoladeknapper og ren rå marcipan fra Änglamark. De er fremstillede af gode økologiske råvarer og er velegnede til bagning, kager og desserter. De kan også bruges som pynt og overtræk til hjemmelavet konfekt.

De mørke chokoladeknapper har et kakaoindhold på 70%, som giver en delikat, sødmefuld og frugtagtig smag. De har endda vundet i Politikkens test af chokoladeknapper i december 2019.

De hvide chokoladeknapper er med vaniljeekstrakt, og formalede vaniljestænger, som giver knapperne raffineret duft og smag. Mælkechokoladeknapperne her et kakaoindhold på 32%, mens  marcipanen er økologisk og af høj kvalitet med 55% spanske mandler, valset på stenvalser. Det giver en ren, sødmefuld mandelsmag.

Änglamark julesmåkager

Änglamarks sprøde vaniljekranse med mandelmel, pebernødder krydret med ingefær, kardemomme og hvid peber og brunkager med julens smag af nelliker og appelsiner, er alle bagt med smør fra Thiese mejeri.

Änglamark Økologiske chokoladeknapper

Politikken, dec. 2019

"kraftig chokolade med en mørk og skinnende farve. En god konsistens"

Änglamarks økologiske mørke chokoladeknapper får førstepladsen i Politikkens chokoladeovertrækstest. Her får chokoladeknapperne stor ros for sin intense chokoladesmag og flotte farve. Bedst er de kraftige 70 procents chokoladeknapper fra Änglamark, der har en god syre og smager godt og kraftigt af chokolade.