Julevarer

Nyd den søde julesmag hver dag
Kender du én, der aldrig kan holde nallerne fra julekalenderen? Nyd smagen af lækker, økologisk chokolade hver dag hele december frem til den 24. – hvis du altså kan modstå at åbne alle lågerne på én gang på Änglamarks nye chokoladejulekalender. Bag hver låge finder du nemlig dansk, økologisk kvalitetschokolade fra Økoladen med fokus på det gode håndværk og den gode smag!


Økologisk julekonfekt-værksted!
Nu kan du servere en økologisk variant for børn, forældre og bedsteforældre. Du kan nemlig få mørke, lyse og hvide chokoladeknapper og ren rå marcipan fra Änglamark. De er fremstillede af gode økologiske råvarer og er velegnede til bagning, kager og desserter. De kan også bruges som pynt og overtræk til hjemmelavet konfekt.
De mørke chokoladeknapper har et kakaoindhold på 70%, som giver en delikat, sødmefuld og frugtagtig smag. De har endda vundet i Politikkens test af chokoladeknapper i december 2019.
De hvide chokoladeknapper er med vaniljeekstrakt, og formalede vaniljestænger, som giver knapperne raffineret duft og smag. Mælkechokoladeknapperne her et kakaoindhold på 32%, mens marcipanen er økologisk og af høj kvalitet med 55% spanske mandler, valset på stenvalser. Det giver en ren, sødmefuld mandelsmag.
Änglamark julesmåkager
Änglamarks sprøde vaniljekranse med mandelmel, pebernødder krydret med ingefær, kardemomme og hvid peber og brunkager med julens smag af nelliker og appelsiner, er alle bagt med smør fra Thiese mejeri.

Änglamark Økologiske chokoladeknapper
Politikken, dec. 2019
"kraftig chokolade med en mørk og skinnende farve. En god konsistens"
Änglamarks økologiske mørke chokoladeknapper får førstepladsen i Politikkens chokoladeovertrækstest. Her får chokoladeknapperne stor rod for sin intense chokoladesmag og flotte farve. “Bedst er de kraftige 70 procents chokoladeknapper fra Änglamark, der har en god syre og smager godt og kraftigt af chokolade.
