Logo

Vegansk chokolade

Hos Änglamark går vi meget op i, at du ved hvad du putter i munden på dig selv og dine kære. Derfor har vi lanceret et vegansk sortiment, som indeholder både veganske og økologiske produkter til dig og hele familien.

Änglamarks veganske produkter er fri fra animalske produkter og helt uden tilsætningsstoffer.

Änglamarks veganske chokolade

Som noget helt nyt lancerer Änglamark nu veganske chokoladeplader til de lækkersultne, der gerne vil undgå tilsætningsstoffer. Vegansk chokolade og slik fra Änglamark er udelukkende plantebaseret og helt uden tilsætningsstoffer. Vegansk slik er både et sundt og lækkert alternativ til ’almindelig’ slik og helt perfekt til fredagsslikskålen hjemme hos jer.

Änglamark har lanceret to nye varianter af vegansk chokolade. Du kan derfor vælge mellem

  • Mælkechokolade med 55% ren kakao
  • Mælkechokolade med karamel havsalt

Begge varianter er smagfulde, 100% vegansk og økologisk. Det er lækre veganske godter, som er klar til at nydes af dig og resten af familien i weekenden.

Vegan choko.png

Änglamarks veganske sortiment

Änglamark har lanceret en vegansk serie med vores egne veganske og økologiske produkter. Vi vil gøre det nemmere for alle at leve vegansk og plantebaseret, derfor har vi, udover vegansk chokolade, også lanceret vores veganske slik, smør og plantedrikke.

Änglamark arbejder hele tiden på at udvide udvalget af sunde veganske og økologiske produkter, så hold løbende øje med veganer universet.