Logo

Vegansk slik

Vegansk slik uden tilsætningsstoffer

Hos Änglamark har vi lanceret et vegansk sortiment med veganske produkter til hele familien. I den forbindelse har vi lanceret vores første veganske og økologiske slik, som er helt perfekt til dig, der vil leve en sundere livsstil uden tilsætningsstoffer og animalske produkter.

Vores veganske slik er uden animalske produkter og tilsætningsstoffer. Hvilket betyder, at vores veganske slik er fri for parabener, gelatine og stoffer, som giver slikket længere holdbarhed og bestemte farver og smag. Änglamarks veganske slik er et sundt alternativ, hvor du med 100% sikkerhed ved, hvad du og dine børn får i munden.

Änglamarks veganske slik

Vegansk slik fra Änglamark er udelukkende plantebaseret og helt uden tilsætningsstoffer. Vegansk slik er både et sundt og lækkert alternativ til ’almindelig’ slik og helt perfekt til fredagsslikskålen hjemme hos jer.

Änglamark har lanceret tre forskellige varianter af vegansk slik. Du kan derfor vælge imellem følgende varianter:

  • Frugtskum
  • Colaflasker
  • Frugtvingummi

Alle varianter er smagfulde, 100% vegansk og økologisk. Det er lækre veganske godter, som er klar til at nydes af dig og resten af familien i weekenden.

Vegansk slik med veganske vingummier

NYHED

Vores Finske Lakrids og Lakridsmix er nu veganer-mærket.

vegan lakrids.jpg

Änglamarks veganske serie

Änglamark har lanceret et vegansk sortiment med vores egne veganske og økologiske produkter. Vi vil gøre det nemmere for alle at leve vegansk og plantebaseret, derfor har vi, udover vegansk slik, også lanceret vores veganske chokoladesmør og plantedrikke.

Änglamark arbejder hele tiden på at udvide udvalget af sunde veganske og økologiske produkter, så hold løbende øje med vores veganske serie.