Logo

Vegansk smør

Hos Änglamark går vi meget op i, at du ved hvad du putter i munden på dig selv og dine kære. Derfor har vi lanceret en vegansk serie, som indeholder både veganske og økologiske produkter til dig og hele familien.

Änglamarks veganske produkter er fri fra animalske produkter og helt uden tilsætningsstoffer.

Änglamarks veganske og økologiske smørbar

Som en del af vores veganske sortiment, har vi lanceret en vegansk smør, som er 100% plantebaseret og økologisk. Vores veganske smør er produceret på solsikkeolie, kokosolie, palmeoliefri sheasmør og er helt uden parabener og tilsætningsstoffer.

Selvom vores smør er vegansk, garanterer vi en smagfuld smør, som kan bruges til mange formål. Smør den på morgenbrødet, rugbrødsmaden eller brug den til madlavningen.

Vores veganske smør smelter på tungen, så den skal ingen gå glip af.

318004-ØKO-ÄM-VEGANSK-SMØRB-.png (2)

Änglamarks veganske serie

Med Änglamarks veganske produktserie har du mulighed for at få veganske og økologiske produkter. Vores produkter er fri fra parabener, tilsætningsstoffer og animalske produkter og perfekt til dig, der vil spise mere vegansk.

I den veganske serie har vi flere veganske produkter, som du kan nyde af. Du kan bl.a. få fingrene i lækkert og sundt veganer slik, chokolade eller plantedrikke, som er 100% vegansk og økologisk.

Læs mere om Änglamarks veganer sortiment, hvor vi løbende får flere veganske produkter, som du og resten af familien kan få glæde af.