Logo

Plantedrikke

Velsmagende veganske drikke i topkvalitet

Plantebaserede drikke er enten lavet på korn, nødder og bælgfrugter, og er et rigtig godt vegansk alternativ.

Hos Änglamark har vi samlet et stort udvalg af alle slags veganske plantedrikke. Havredrikke, mandeldrikke, sojadrikke og risdrikke fra Änglamark er, som alle Änglamarks produkter, af høj kvalitet til en god pris. Der er fokus på den helt rigtige smag og høj kvalitet. Derudover er alle vores veganske drikke baseret på råvarer fra EU.

plantedrikke fælles png1.png

Mandeldrik fra Änglamark

Den økologiske mandeldrik fra Änglamark er fremstillet af ristede økologiske mandler. Drik den som den er eller nyd den på din morgenmad, i kaffen, i grød eller i en smoothie. Du kan også anvende mandeldrik i stedet for mælk til madlavning og bagning.

Havredrik fra Änglamark

Den økologiske havredrik fra Änglamark har en mild smag og naturlig sødme fra havren. Drik den som den er eller nyd den på din morgenmad, i kaffen, i grød eller i en smoothie. Du kan også anvende havredrik i stedet for mælk til madlavning og bagning.

Risdrik fra Änglamark

Risdrik kommer fra ris, som laves ved at udtrække saften fra risene og derefter blendes med vand. Risdrik er den plantebaserede drik, der minder mindst om mælk, da den er meget tynd.

Risdrik kan bruges til morgenmadsprodukter, bagværk samt smoothies og shakes.

Sojadrik fra Änglamark

Sojadrik er lavet på tørrede sojabønner, som er blendet med vand. Sojadrikken er god til både madlavning, desserter og kaffen. Sojadrikken er et godt alternativ til almindelig mælk.

Vegansk produktserie fra Änglamark

Hos Änglamark har vi et stort udvalg af veganske produkter, som er fri fra animalske materialer og uden tilsætningsstoffer. Gå på opdagelse i vores veganske produktserie, hvor du både finder vegansk slik, chokolade og smør, som er baseret på veganske olier og tilsætningsstoffer.

Hos Änglamark går vi højt op i velsmagende produkter i allerbedste kvalitet, som økologiske og allergi- og miljøvenlige produkter til de allerbedste priser. Find vores velsmagende Änglamarks produkter i din lokale Coop-butik.