Logo

Konfekture

Vegansk chokolade

Som noget helt nyt, lancerer Änglamark nu vegansk chokolade. Der er to varianter, der er et vegansk supplement i serien af vores mange andre chokoladeplader.

Vegan choko.png
Vegansk slik fælles.png

Vegansk slik

I vores veganske sortiment finder du også vores vegansk slik, som er et lækkert alternativ til ’almindelig’ slik. Änglamarks veganske slik er fri for parabener, gelatine, og så er vegansk slik helt fri fra tilsætningsstoffer.

Änglamark har fem forskellige varianter af vegansk slik:

  • Frugtskum
  • Colaflasker
  • Frugtvingummi
  • Finsk lakrids
  • Lakridsmix

Fælles for alle vores varianter af vegansk slik er, at alle varianter er 100% veganske, økologiske og udelukkende af naturlige smags- og farvestoffer.

Veganske snacks

Snacks til alle maver på farten - både til store og små. Änglamarks frugtbidder og dadelbarer er alle veganske og gør hverdagen lidt nemmere. Sluk den lille sult eller sukkercraving med et økologisk og vegansk alternativ.

snacks fælles4.png
Konfekt

Økologisk konfekt

Nu kan du servere en økologisk variant for børn, forældre og bedsteforældre. Du kan nemlig få mørke, lyse og hvide chokoladeknapper og ren rå marcipan fra Änglamark. De er fremstillede af gode økologiske råvarer og er velegnede til bagning, kager og desserter. De kan også bruges som pynt og overtræk til hjemmelavet konfekt.

De mørke chokoladeknapper har et kakaoindhold på 70%, som giver en delikat, sødmefuld og frugtagtig smag. De har endda vundet i Politikkens test af chokoladeknapper i december 2019.

De hvide chokoladeknapper er med vaniljeekstrakt, og formalede vaniljestænger, som giver knapperne raffineret duft og smag. Mælkechokoladeknapperne her et kakaoindhold på 32%, mens  marcipanen er økologisk og af høj kvalitet med 55% spanske mandler, valset på stenvalser. Det giver en ren, sødmefuld mandelsmag.